Om oss

Välkommen till MT RÖR – din pålitliga partner inom VVS sedan 2011.

Vår historia

Grundat av Magnus Tiderman efter en lång karriär på stora projekt i Stockholm, har MT RÖR vuxit stadigt genom åren och är nu en etablerade aktör inom VVS-branschen i Östergötland. Med en dedikation till kvalitet och service sysselsätter vi idag ett team av 10 engagerade medarbetare som alla delar samma passion för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

Här finns vi

MT RÖR utgår från Norrköping och utför jobb i Östergötland, Södermanland med omnejd. Kontakta oss för ditt VVS arbete i Norrköping, Linköping, Finspång, Söderköping, Nyköping, Katrineholm mm.

Våra värderingar

Hos MT RÖR är samarbete och gemenskap nyckeln till vårt gemensamma mål: att överträffa våra kunders förväntningar och leverera högkvalitativa VVS-lösningar.

Kortare ledtider

En av våra grundläggande principer är att hålla korta ledtider. Vi förstår vikten av att snabbt och effektivt lösa våra kunders behov och strävar alltid efter att vara tillgängliga när våra kunder behöver oss som mest.

Vårt mål

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder, bygga förtroende och leverera enastående service varje gång. Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en omfattande renovering kan du lita på MT RÖR för att leverera pålitliga VVS-tjänster som håller högsta standard.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att diskutera dina VVS-behov och låt oss visa varför vi är det självklara valet för alla dina projekt.

Kundomdömen

Vad tycker våra kunder?